تبلیغات در خارج از کشور
تبلیغات در خارج از کشور
تبلیغات در خارج از کشور یکی از راههای موثر برای گسترش کسب و کار و افزایش فروش در بازارهای جهانی است. با تبلیغات در خارج از کشور، میتوانید محصولات یا خدمات خود را به مخاطبان جدیدی در سراسر جهان معرفی کنید و فرصتهای جدیدی برای رشد کسب و کار خود ایجاد کنید. تبلیغات درسایتهای خارجی و بینالمللی به شما کمک میکند، آسانتر و حتی با پرداخت ریالی در جایی حضور پیدا کنید که مشتریان اصلی شما زندگی میکنند. اما چطور؟
در این مطلب، روش تبلیغ در سایتهای خارجی از ایران را با یکدیگر بررسی میکنیم، تا ببنید که چطور میتوان جلوی چشم مشتریهای خارجی ظاهر شد و چطور مشتریان ایرانی را در حین گشت و گذار در سایتهای خارجی جذب کرد.
روشهای تبلیغات در سایتهای خارجی
ارسال پیامک منطقهای و ارسال پیامک انبوه برای تحقق 2 هدف مختلف مناسب است، راههای تبلیغات در سایتهای خارجی هر کدام برای هدفهای خاصی ساخته شدهاند.
1. تبلیغات نمایشی با گوگل ادز
یکی از روشهای تبلیغات در سایتهای خارجی، تبلیغات نمایشی گوگل ادز است. گوگل، شبکهای گسترده و بزرگ است که بیش از 2 میلیون وبسایت در سراسر وب دارد. گوگل به شما این امکان را میدهد که به بیش از 90% کاربران اینترنت دسترسی داشته باشید. برعکس تبلیغات در سرچ گوگل که بر اساس کلمات کلیدی است و در صفحه نتایج جست و جو نمایش داده میشود، نمایش در تبلیغات نمایشی و هدف گیری مخاطبان به دو شکل است.
هدفگیری مبتنی بر کاربر
در این روش مخاطب بر اساس علایق و رفتار و ویژگیهای جمعیت شناسی در سطح وب دسته بندی شده و تبلیغ مناسب و مرتبط با هر دسته به آنها نشان داده میشود. شما میتوانید کاربرانی که به دنبال یک محصول یا خدمت خاص هستند بر اساس رفتار آنها در اینترنت هدف بگیرید. همچنین میتوانید افرادی را هدف بگیرید که قبلا از سایت شما دیدن کردهاند. یکی از قابلیتهای این روش این است که شما میتوانید کاربران لیست ایمیل خود را مجدد هدف قرار بدهید.
هدف گیری مبتنی بر وب سایت
در این روش، تبلیغات در صفحات سایتهای مختلف قرار میگیرد و به تمام مخاطبان آن سایتها نمایش داده میشود. برای هدف گیری 3 گزینه بسیار خوب دارید: نمایش بر اساس موضوع و هدف گیری مبتنی بر کلید واژه، انتخاب سایتها.
2. تبلیغات در یوتیوب
با تبلیغات در یوتیوب، میتوانید با بخش بندی و هدف گیری دقیق مخاطبان تبلیغات هدفمندی داشته باشید. ( مثل نمایش تبلیغ بر اساس کلمات کلیدی مرتبط، اطلاعات دمو گرافی و علایق مخاطب در یوتیوب، موضوع یا رفتار کاربر ). هزینه تبلیغات در یوتیوب به ازای هر بازدید حساب میشود و شما میتوانید مطمئن باشید که مبلغی که برای تبلیغات پرداخت میکنید در راه تعامل و دیده شدن و تبلیغ، آن را صرف کردید.
3. تبلیغات در گوگل
گوگل ادز معدن مشتری است که علاوه بر شبکه نمایش خود یک موتور جست و جو هم دارد. برای رسیدن به نتیجه آن تبلیغات یکی از سریعترین راهها است. مزیت تبلیغات در گوگل این است که تبلیغ شما در جایی نمایش داده میشود که اکثر کاربران در انجا به دنبال راه حلی برای حل مشکلات خود هستند و این نوع تبلیغات راهکارهایی عالی برای افزایش فروش آنی است. با کمپین تبلیغاتی در گوگل میتوانید با یک تیر دو نشان بزنید. هم به صورت بنری سر از سایتهای خارجی در بیاورید و هم در نتایج گوگل برای کلمات کلیدی مرتبط ظاهر شوید.
4. تبلیغات بنری در سایتهای خارجی
دیده شدن یک بنر در سایت آمازون یا نیویورک تایمز و… فقط چند دقیقه طول میکشد. کارشناسهای سایتهای خارجی از طریق شبکه نمایش گوگل بر اساس موقعیت جغرافیایی، مخاطبان، میزان بودجه، هدف تجاری و… کمپین بنری شما را مدیریت و تنظیم میکنند.
5. تبلیغات در فیس بوک و اینستاگرام
اینستاگرام و فیس بوک بهترین و دوست داشتنیترین شبکههای اجتماعی در جهان هستند. اگر قصد جذب مستقیم کاربر، بازاریابی و صادرات محصول، جذب بیمار خارجی، جذب توریست و … را دارید، فیس بوک بهترین راههای تبلیغاتی را به شما ارائه میدهد. با تنظیم کمپینهای تبلیغاتی میتوانید مستقیما محصولات خود را بفروشید و ترافیک زیادی را به سایت خود بیاورید.
چگونه تبلیغات بین المللی موثی داشته باشیم؟
امروزه بیشتر کسب و کارها به سمت جهانی شدن پیش میروند و با گسترش کسب و کارها در نقاط مختلف جهان تبلیغات از شکل محلی به تبلیغات بین المللی تغییر کرده است. اگر کسب و کار شما هم در خارج از ایران فعال است یا مخاطبهای شما آن سوی مرزها هستند، زمان آن رسیده که به تبلیغات خارج از کشور فکر کنید. با این نوع تبلیغات شما هم میتوانید با سرعت بیشتری برند خود را به مشتریان معرفی کنید و بفروشید. اما باید بدانید که انتخاب نوع تبلیغات و چگونگی انجام آن تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی خواهد داشت.
سخن پایانی
حالا شما میدانید که برای تبلیغات و بهتر دیده شدن کسب و کار و محصولاتتان از چه روشهایی استفاده کنید. گزینههای دیگری هم مانند تبلیغات در فیس بوک، تبلیغات در علی بابا، تبلیغات در امازون و… هم وجود دارد. ما تمام سعی خود را کردیم تا بهترین و معتبرترین گزینهها را بررسی کنیم و بدانیم دسترسی راحت برای کاربران ایرانی کداماند.